Voor mensen met kanker

Emerga biedt behandelingen aan personen die kanker hebben of hebben gehad. Ongeacht de aard en de ernst van de ziekte, de fase van behandeling of de vooruitzichten. De therapie is voor mensen met een slechte prognose, maar ook voor mensen bij wie de behandeling succesvol is verlopen.

Soms blijven de emotionele reacties en gevoelens te lang en te sterk aanwezig en belemmeren deze je in jouw dagelijks leven. Dat kan een reden zijn voor extra zorg en aandacht.

Het lichaam heeft een enorme wijsheid in zich en daar willen we graag contact mee maken.

Als je kanker hebt, lijkt het er soms op dat je zelf niets kunt doen, behalve ‘sterk zijn’, ‘positief blijven’ ... en afwachten. Maar dat is nu juist niet zo eenvoudig.
In de hectiek rondom diagnose en behandeling kan therapie je allereerst helpen weer tot rust te komen, je situatie weer te overzien en weer grip op je leven te krijgen.

Bovendien kun je wel degelijk actief invloed hebben op je herstel. Emerga werkt vanuit een holistisch mensbeeld, waarin ik mij vooral richt op de psychosomatische kant van het ziekteproces. Dat betekent dat ik met je op zoek ga naar de onderliggende stressfactoren die je systeem belasten en daarin met je werk aan veranderingen en transformaties. Want, wat maakt dat jij ziek bent geworden?

Ik spoor de blokkades in je lichaam op en tracht deze samen met jou op te heffen. Deze blokkades kunnen mentaal, emotioneel en fysiek van aard zijn.

Ik maak gebruik van alle therapieën die Emerga in haar bereik heeft, afgestemd op wat bij jou als persoon past, maar bijna altijd cranio sacraal therapie in het bijzonder, daar deze therapie zo'n mooie, zachte en liefdevolle aanraking in zich heeft.

Eén maal in de 3 à 4 weken geef ik gratis behandelingen in het HMC Antoniushove ziekenhuis in Leidschendam. Emerga ondersteunt hiermee het initiatief van Brigitte Bosman. De rest van de maand geef ik de sessies in de praktijk.

Mocht het vooruitzicht helemaal niet goed zijn dan is er een mogelijkheid om jou en je naasten in het stervensproces te begeleiden.

vlinder in het groen
beest met beest op hoofd
foto meer en groen