Wat kan ik aanbieden?

Leven in het hier en nu is leven met aandacht. Dat wil zeggen dat je bewust aanwezig bent bij dat wat je ervaart en doet in het nu, zonder te oordelen. Je staat toe wat er is op dit moment. In een stervensproces is dat best een lastige. Het stervensproces kent diverse fasen.

Leven in het hier en nu betekent niet dat je altijd gelukkig bent maar wel dat je intenser leeft, - je brengt het leven in verbinding met het stervensproces . Je verdeelt je energie op een juiste manier door aandacht te geven aan hetgeen je graag nog wilt. Hierdoor is het makkelijker loslaten en kan je ondanks 'alles' nog genieten.

Cranio Sacraal Therapie kan je hierbij helpen. Dat kan in woorden, in stilte, in fysieke aanraking of in een combinatie daarvan. De sessies werken pijn verlichtend, zowel fysiek, emotioneel als mentaal en spiritueel. Het is een bewust aanraken van hetgeen wat op dat moment aangeraakt wil worden. De sessies geven verbinding met jezelf en met je eigen kern, je diepste ik. Een betere en diepere verbinding met jezelf geeft je tevens de kracht om op een natuurlijker manier contact te maken met je naasten.

Indien wenselijk kan ik gezamenlijke gesprekken met je naasten begeleiden om zo samen stil te staan bij het naderende afscheid en het delen van de gevoelens daarover. Het kan ook zijn dat er nog dingen naar elkaar uitgesproken dienen te worden.

Een ziekteproces verloopt meestal onvoorspelbaar, dat betekent dat er op een flexibele manier begeleiding is, deze wordt aangepast aan de veranderende omstandigheden en behoeften.

sterven watkanikaanbieden01

er zijn

herfstbankje1