Anders kijken naar je ziekte

12 November 2013

« terug naar het overzicht

Tijdens de Matchmarkt Quartier Laak op 20 juni spraken Corne Baldwin van Dutch Apparel bv en Henriëtte Wiessenberg van Emerga elkaar. De middag/avond stond in het teken van Talentontwikkeling en Techniek.

Als je lekker in je vel zit kan je optimaal je talenten ontwikkelen. En met bijzondere technieken kan je een boost geven aan het zelf genezend vermogen van je lichaam. Hoofd en hart verbinden geeft passie.

Corné werd nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Emerga te bieden heeft en of  de werkwijze enig resultaat zou geven bij zijn auto-immuunziekte ITP. Er  werd direct een afspraak gepland.  Bijzondere behandelingen volgden. Door medicijnen en andere behandelingen/operaties had Corne een lijst van klachten, waaronder continue misselijk, een onrustig en unheimisch gevoel. Na 6 behandelingen is Corne geheel klachtenvrij!

Corne ervaart de behandelingen als bijzonder; zijn lichaam heeft af en toe ‘heftig’ gereageerd. Maar ondanks dat is hij steeds weer terug gekomen. “Je manier van werken is prettig, met humor en prikkelend, en daagt mij uit dieper te kijken naar mijzelf en naar de psyche achter mijn ziekte . Ben benieuwd wat het verder nog brengt; ik blijf de behandelingen nog ondergaan.”

jumping