Trainingen en intensieve therapie - 6 weken -

De begeleiding is intensief te noemen; iedere week is er persoonlijk contact. Verwacht wordt dat wij beiden (ik als therapeut en de client ) ons volledig inzetten om een goed resulataat te verkrijgen.
Van belang is dat de client (redelijk ) stabiel is.

Er zijn intensief therapieën ontwikkeld aangaande de thema's :

> slaap en slapeloosheid

> loslaten

> krachtige kwaliteiten ontwikkelen en deze gaan leven

> balans in hoofd en hart, zingeving op je werk

SLAAP EN SLAPELOOSHEID:

Binnen 6 weken naar een goede nachtrust. Wekelijks behandelingen, bewustwording en afgelopen week 'het slapen' evalueren. Gericht op slaap- en waakritme. De client houdt een aantal gedragingen rondom de slaap bij, te weten:

Slaapdagboek

Dagelijks in de ochtend de kwantiteit van de slaap registeren

Slaaphygiëne

Welke slaapgewoonten heb je je aangemeten in de loop der jaren?

Afbouwperiode 

Verleng de afbouwperiode voordat je gaat slapen. Afbouwperiode is bedoeld om geleidelijk aan de drukte van de dag en de neiging actief te reageren op (zintuigelijke) waarnemingen, zowel van buiten als van binnen afkomstig, los te laten.

Stimuluscontrole

Doel hiervan is de stimuli van het naar bed gaan en slapen weer te versterken.

LOSLATEN:

'Laat los en ge zult losgelaten worden '

Hoe vaak laten wij ons niet belemmeren door het verleden? Laat los - kom in het hier en nu.

Iets in jouw leven belemmert je om verder te gaan maar je vindt het moeilijk om dit los te laten. Je weet misschien ook niet hoe je dat kunt loslaten. Het maakt niet uit wat het is wat jij wilt loslaten. Stress, problemen op je werk, je ex, je hebt iemand verloren of iets anders. Het maakt dus niet uit hoe licht of zwaar hetgeen is wat jij wilt loslaten.

In deze 6 weken leer je hoe je kunt loslaten als er een deel van jou nog niet echt wil loslaten. Je weet dat het beter is om verder te gaan maar iets in jou wil nog niet echt.

Datgene wat jij los wilt laten houd je nu dus nog vast.

Wil jij iets in jouw leven loslaten, dan zul je dit eerst en vooral in jezelf, in jouw eigen gevoel moeten loslaten. Aan datgene wat jij wilt loslaten zitten emoties en beladenheid vast en die emoties en beladenheid zitten in jou.

Er zijn twee krachten in jou; Het deel wat los wil laten (het bewuste deel) en het deel wat vast wil houden (het onbewuste deel). In de training gaan we het bewuste deel bekrachtigen en het onbewuste deel bewust maken zodat het kan worden losgelaten.

Stel jezelf eens de vraag: Wat haal ik uit degene of datgene wat ik nu nog vasthoud? Je kunt die vraag stellen en je hoeft zelf geen antwoord te geven. Als jij graag inzicht wilt hebben in waar jij nog aan verslaafd bent in het los te laten onderwerp volg dan de intensieve training van 6 weken.

KRACHTIGE KWALITEITEN ONTWIKKELEN en deze gaan leven:

Ontdekken, ontwikkelen en bewust inzetten van je kwaliteiten

Iedereen heeft unieke kwaliteiten, ook jij!

Maar niet iedereen is zich bewust van zijn of haar kwaliteiten.

Terwijl juist het ontdekken, ontwikkelen en bewust inzetten van jouw unieke kwaliteiten je rust, kracht en zelfvertrouwen kunnen geven, zowel in je werk als in je leven. Je zult met meer plezier en succes communiceren met collega's, leidinggevenden en medewerkers, je doelen sneller en met meer succes behalen en beter samenwerken

Je weet dat het in je zit maar het komt er maar niet uit. Ondanks diverse cognitieve trainingen. Het blijft vaak in je hoofd vastzitten; het integreert niet in je lijf. Ontdek de kracht van je lichaam en diens wijsheid.

BALANS IN HOOFD EN HART zingeving in je werk:

Leven en werken vanuit het hart creëert bezieling. Ga weer met plezier naar je werk. In deze training gaan we het lichaam/ je hart/ je passie de volledige aandacht geven. En vanuit daar maken we weer contact met je hoofd. Om zo weer balans te creëren.

Werkwijze

Via focusgesprekken en lichaamsbehandelingen

Het herontdekken van je eigen authentieke ik.

Bovengenoemde kan individueel en in klein groepsverband.

slapeloosheid2
loslaten2
boom01